Profil

Om mig selv


Jeg bor i Munkebo-området på Fyn.  Tidligere havde jeg to skønne malamutter, som desværre ikke er hos mig mere. Min tæve, Shila, døde i august 2011, 11 år gammel. Og Desna, som nåede at blive 13½ år, måtte jeg sige farvel til 8. januar 2014. Jeg har fået en ny alaskan malamute, Chinook, som nu er 4 år gammel. Derudover har jeg to katte: Thor og Tjalfe.

Jeg har studeret og arbejdet med hunde siden 1999. Jeg har 10 års erfaring med holdtræning på egen træningsplads. Jeg er stoppet med holdtræning og kører nu kun individuelle træningsforløb.  Ud over hundeuddannelsen er jeg uddannet engelsk korrespondent.

Uddannelsesmæssig baggrund


Af uddannelse på hundeområdet har jeg:

- Det første år af en 3-årig dyreadfærdsterapeutuddannelse fra Etologisk Institut (Roger Abrantes)
- Gennemført 1½ års hundeejerinstruktøruddannelse i PAFF-regi (PAFF = Foreningen for Privatpraktiserende Adfærdsbehandlere og instruktører for Familiedyr i Danmark)
- Gennemført 3-årig hundeadfærdsrådgiveruddannelse hos den canadiske dyreadfærdsekspert James O'Heare, Companion Animal Sciences Institute
- Derudover flere korterevarende kurser om hundeadfærd og ulve
- Har deltaget i internationale kurser og seminarer, heriblandt Clicker-Expo i USA og England samt Ken Ramirez seminar 2015

Metoderne, jeg bruger, er baseret på sidste nye videnskabelige træningsprincipper og respekt for det enkelte individ.